Υγεία

Τρέχοντας μαζί για το Αλμα Ζωής

Το Hard Rock Cafe για άλλη μια φορά ένα από τα κεντρικότερα, επίσημα σημεία εγγραφής για τον αγώνα “Greece Race for the Cure®”

Το Greece Race for the Cure® είναι αναμφισβήτητα το μεγαλύτερο αθλητικό event με κοινωνικό σκοπό στην Ελλάδα. Πραγματοποιείται εδώ και 11 χρόνια με στόχο την οικονομική ενίσχυση των προγραμμάτων του Συλλόγου «Άλμα Ζωής».

Για πρώτη φορά αυτή τη χρονιά ο αγώνας θα γίνει με την συμμαχία του ΟΠΑΝΔΑ (Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων). O 33ος Γύρος της Αθήνας του ΟΠΑΝΔΑ ενώνεται με το “Greece Race for the Cure®” σε μια διαδρομή 10km με chip χρονομέτρησης.

Κάθε χρόνο το Hard Rock Cafe Athens δίνει το παρόν στην συνεχόμενη μάχη για την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση γύρω από τον καρκίνο του μαστού, υποστηρίζοντας το όραμα του Πανελληνίου Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής».

Στο πλαίσιο αυτής της δράσης το Hard Rock Cafe θα είναι για άλλη μια φορά ένα από τα κεντρικότερα, επίσημα σημεία εγγραφής για τον αγώνα “Greece Race for the Cure®”. Οι εγγραφές θα γίνονται στο Hard Rock Cafe Athens καθημερινά , από τις 10.00 π.μ έως τις 12.00π.μ, από τις 30 Αυγούστου έως και 23 Σεπτεμβρίου 2019.

Ειδικά για αυτή τη χρονιά το HRC Athens αφιερώνει μια μοναδική μουσική βραδιά στο event, με ένα φοβερό live band event την τελευταία Παρασκευή του Αυγούστου, 30/08. Οι Demi & Yiorgos θα ροκάρουν στο HRC Athens, από τις 21.30μμ, δίνοντας το έναυσμα των εγγραφών για το φετινό αγώνα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ: