Υγεία

Safe Water Sports μέσα από τα μάτια του Γιάννη Δρυμωνάκου

Ο πρωταθλητής Γιάννης Δρυμωνάκος μέσα από ένα βίντεο μας μυεί στον δικό του ασφαλή υδάτινο κόσμο από την πρώτη βουτιά μέχρι την υπέροχη ενέργεια των θαλάσσιων σπορ στα οποία επιδίδεται.

Τέλος σε μία θλιβερή πρωτιά, αυτή με τους περισσότερους πνιγμούς και ατυχήματα στην θάλασσα επιδιώκει να βάλει η Safe Water Sports στην Ελλάδα. Στην προσπάθεια τους αυτή βρήκαν συνεργάτες την Ολυμπιακή Ζυθοποιία η οποία πριν από λίγες ημέρες ανακοίνωσε ότι στηρίζει ενεργά το έργο της Safe Water Sports.

Επιμέλεια Κωστής Χριστοδούλου

Με κεντρικό μήνυμα «Απόλαυσε την ασφάλεια» (#EnjoySafety), βασικό όχημα της ενημερωτικής καμπάνιας είναι ένα σποτ με πρωταγωνιστή τον πρεσβευτή της Safe Water Sports και πρωταθλητή Ευρώπης στην κολύμβηση, Γιάννη Δρυμωνάκο, ο οποίος επικοινωνεί δημιουργικά το ηχηρό μήνυμα, ότι η υπεύθυνη κατανάλωση αλκοόλ πρέπει πάντα να ακολουθεί και όχι να προηγείται ή να συνδυάζεται με δραστηριότητες μέσα στο νερό.

O Γιάννης μοιράζεται μαζί μας την αγάπη του για το νερό, τηρώντας πάντα τους κανόνες ασφαλείας και επιστρέφει στη στεριά για να απολαύσει πλέον με τους δικούς του ανθρώπους, πάντα με γνώμονα την ασφάλεια και την υπευθυνότητα.

Με το καλοκαίρι να είναι προ των πυλών, μέσω αυτής της πρωτοβουλίας, Ολυμπιακή Ζυθοποιία και Safe Watersports στοχεύουν στην προβολή μιας διαφορετικής όψης της υπεύθυνης κατανάλωσης αλκοόλ, που αποκτά ξεχωριστή σημασία σε μια παραθαλάσσια χώρα, όπως η δική μας.

Η ενημερωτική καμπάνια θα επικοινωνηθεί μέσω τηλεοπτικής και διαδικτυακής προβολής, ενώ θα υποστηριχθεί και μέσω διανομής ενημερωτικού φυλλαδίου σε σημεία υψηλής επισκεψιμότητας, με έμφαση στις παράκτιες περιοχές καθόλη τη διάρκεια της καλοκαιρινής περιόδου.

Μπορείτε να ενημερωθείτε για το έργο της Safe Water Sports, κατεβάζοντας και τη σχετική εφαρμογή για κινητό τηλέφωνο (διαθέσιμη για iOS και Android) και να βρείτε πληροφορίες για Ελλάδα και Κύπρο όπως περισσότερες από 3.000 χαρτογραφημένες παραλίες με φωτογραφίες, τις νόμιμες επιχειρήσεις εκμίσθωσης θαλάσσιων σπορ και χρήσιμες πληροφορίες για ένα ασφαλές καλοκαίρι.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ: