Υγεία

Πώς μια εταιρεία γεωργικών μηχανημάτων βοηθά στην εξάλειψη της ελονοσίας

Μια σπουδαία πρωτοβουλία της New Holland, με στόχο την εξάλειψη της πιο παλιάς καταγεγραμμένης ασθένειας της ανθρωπότητας.

Κάτι πολύ απλό, μια απλή κίνηση, μια ιδέα, μια πρωτοβουλία, αρκεί για να γίνει η διαφορά. Οι διοικούντες την New Holland, το παγκόσμιο brand γεωργικών μηχανημάτων που έχει ως έδρα το Τορίνο, έχοντας στο μυαλό της αυτό ακριβώς συνεργάζεται με το κίνημα M2030, το οποίο φέρνει κοντά τις επιχειρήσεις, τους καταναλωτές και οργανισμούς υγείας με κοινό στόχο την εξάλειψη της ελονοσίας στην Ασία μέχρι το 2030.

Στο πλαίσιο της συνεργασίας αυτής, η New Holland προχωρά σε μια καινοτόμα εκστρατεία με σκοπό αφενός την ευαισθητοποίηση του κόσμου για ένα παγκόσμιο πρόβλημα και αφετέρου τη συγκέντρωση χρημάτων για να βοηθήσει τους αγρότες στην Μιανμάρ να καταπολεμήσουν την πιο παλιά καταγεγραμμένη ασθένεια της ανθρωπότητας.

H εκστρατεία λαμβάνει χώρα σε 14 εκθεσιακούς χώρους της New Holland σε 10 περιφέρειες της Μιανμάρ (Yangon, Mandalay, Naypyitaw, Pyay, Magway, Meikhtilar, Pakokku, Shwe Bo, Kalay, Naung Cho, Heho, Loikaw, Pathein, Hinthada).

Σε όλους τους εκθεσιακούς χώρους θα γίνεται ενημέρωση για την ελονοσία, με προβολή του υλικού επικοινωνίας του κινήματος Μ2030, ενώ για κάθε πώληση συγκεκριμένων προϊόντων της New Holland, ένα μέρος των χρημάτων θα δωρίζεται σε προγράμματα ελονοσίας, με προτεραιότητα τους αγρότες της Μιανμάρ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ: