Υγεία

Η εταιρεία που δώρισε 2 εκατομμύρια δολάρια στους “Γιατρούς χωρίς σύνορα”

Η Estée Lauder Companies στηρίζει τις χώρες που έχουν τη μεγαλύτερη ανάγκη στη μάχη κατά του κορονοϊού, δωρίζοντας 2 εκατομμύρια δολάρια στους "Γιατρούς χωρίς σύνορα".

Kαθώς ο κόσμος βρίσκεται αντιμέτωπος με τον πρωτοφανή αντίκτυπο της πανδημίας COVID-19, ο Όμιλος Estée Lauder Companies (ELC) στέκεται δίπλα στην παγκόσμια κοινότητα για να βοηθήσει στον περιορισμό της εξάπλωσης του ιού και για να ανακουφίσει από τις σχετικές οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι κοινότητες στις οποίες ζούμε και εργαζόμαστε.

Με γνώμονα τις οικογενειακές αξίες που διέπουν την εταιρεία και με υψηλό το πνεύμα της παροχής, ο Όμιλος Estée Lauder Companies (ELC) έχει συνεισφέρει στη στήριξη της ευημερίας των παγκόσμιων κοινοτήτων όπου ανήκουμε. Ανταποκρινόμενη στις επιπτώσεις του COVID-19 σε όλο τον κόσμο, η εταιρεία Estée Lauder Companies και το φιλανθρωπικό ίδρυμα The Estée Lauder Companies Charitable Foundation (ELCCF), χρηματοδότησαν τους παρακάτω οργανισμούς:

  • Σε παγκόσμιο επίπεδο, χορηγήθηκε δωρεά ύψους 2 εκατομμυρίων δολαρίων στους Γιατρούς Χωρίς Σύνορα – Doctors Without Borders / Médecins Sans Frontières (MSF), προκειμένου να στηρίξουν το διαρκές σωτήριο έργο τους σε όλο τον κόσμο, να αντιμετωπίσουν τον κορωνοϊό σε χώρες με ανεπαρκείς πόρους, καθώς επίσης και σε χώρες που επλήγησαν έντονα.
  • Στην Κίνα, περισσότερα από 800.000 δολάρια αποδόθηκαν στις προσπάθειες ανακούφισης από τον ιό. Τα κεφάλαια θα υποστηρίξουν τον Ερυθρό Σταυρό της Κίνας, το φιλανθρωπικό ίδρυμα της Σαγκάης και το ίδρυμα Give2Asia. Επιπλέον, χορηγήθηκαν δωρεές σε είδος ύψους 1.4 εκατομμυρίων δολαρίων στο ίδρυμα China Women’s Development Foundation, προκειμένου να υποστηρίξουν το ιατρικό προσωπικό της πρώτης γραμμής.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ: