Υγεία

Δωρεά 250.000 χειρουργικών μασκών από τη Stoiximan

Η Stoiximan συνεισφέρει στις τρέχουσες ανάγκες του συστήματος υγείας, που δοκιμάζεται αυτή την περίοδο από την εξάπλωση του κορονοϊού στη χώρα μας.

9Η Stoiximan συνεισφέρει στις τρέχουσες ανάγκες του συστήματος υγείας, που δοκιμάζεται αυτή την περίοδο από την εξάπλωση του κορονοϊού στη χώρα μας.

Στην προμήθεια και δωρεά 250.000 χειρουργικών μασκών στο Υπουργείο Υγείας προχώρησε η Stoiximan, από τις πρώτες εταιρείες που σπεύδουν να συνεισφέρουν στις τρέχουσες ανάγκες του συστήματος υγείας στη χώρα, το οποίο δοκιμάζεται αυτή την περίοδο λόγω της εξάπλωσης του κορονοϊού.

Η Stoiximan κινητοποιήθηκε άμεσα και με ταχύτητα, ήδη από τον ξεκίνημα της κρίσης του Covid-19, προκειμένου να εξασφαλίσει την ασφάλεια των ανθρώπων της, αλλά και να στηρίξει τις κρατικές ανάγκες Υγείας. Με γρήγορα αντανακλαστικά και σε διάρκεια λίγων ημερών, πραγματοποιήθηκαν οι απαραίτητες κινήσεις, ώστε και οι 719 υπάλληλοί της να έχουν τη δυνατότητα της τηλεργασίας, ενώ η εταιρεία αναζήτησε τον τρόπο για να συνεισφέρει έμπρακτα στις τρέχουσες ανάγκες στην Ελλάδα, καθώς και στις άλλες χώρες όπου δραστηριοποιείται.

Ο Υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας, εξέφρασε τις ευχαριστίες του στην εταιρεία «για τη σημαντική συμβολή της στην ενίσχυση του Εθνικού Συστήματος Υγείας, για την αντιμετώπιση της μεγάλης εθνικής κρίσης Δημόσιας Υγείας που βιώνουμε στη χώρα», όπως αναφέρει στησχετική ανακοίνωση του Υπουργείου.

Οι μάσκες έφτασαν με πτήση από το Πεκίνο και παραδόθηκαν στις κεντρικές αποθήκες του Υπουργείου Υγείας με στόχο να εξυπηρετήσουν τις ανάγκες των ιατρών και νοσηλευτών του Εθνικού Συστήματος Υγείας, για την αντιμετώπιση της μεγάλης κρίσης Δημόσιας Υγείας που βιώνουμε στη χώρα. Για την επίτευξη αυτού του στόχου και για να έρθει έγκαιρα το εν λόγω φορτίο βάρους 1,1 τόνων χρειάστηκαν συντονισμένες ενέργειες του Υπουργού Υγείας κ. Κικίλια, των αρμόδιων υπηρεσιών του Υπουργείου Υγείας, του Υπουργείου Εξωτερικών, του Γραφείου του Πρωθυπουργού και της Πρεσβείας της Κίνας στην Ελλάδα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ: