Υγεία

Το Grey’s Anatomy δωρίζει ιατρικό εξοπλισμό στη “μάχη” κατά του κορονοϊού

Το Grey's Anatomy και άλλες ιατρικές σειρές δωρίζουν τις προμήθειές τους στη μάχη ενάντια στην πανδημία.

Ένα από τα πράγματα που μπορούμε να πούμε με σιγουριά για την εποχή που ζούμε και την πανδημία του κορονοϊού, είναι ότι όλοι βοηθούν στην καταπολέμησή της. Από τα fashion brands και τις χρηματικές δωρέες τους ή την παραγωγή ιατρικού προστατευτικού εξοπλισμού μέχρι τους καλλιτέχνες που διοργανώνουν online συναυλίες για να διασκεδάσουν τον κόσμο όσο βρίσκεται σε καραντίνα.

Στην παγκόσμια αυτή προσπάθεια έρχεται να προστεθεί και μια αγαπημένη τηλεοπτική σειρά που παρακολουθούν εκατομμύρια τηλεθεατές ανά τον κόσμο εδώ και πολλά χρόνια. Οι συντελεστές του Grey’s Anatomy αποφάσισαν να δωρίσουν τον εξοπλισμό που χρησιμοποιούν στα γυρίσματα στους αληθινούς γιατρούς που τον έχουν ανάγκη αυτή τη στιγμή.

Η πρωταγωνίστρια της σειράς, Ellen Pompe,o είχε στείλει το δικό της μήνυμα μέσω Instagram προς όλους όσους δουλεύουν στον τομέα της υγείας.

“Πολλοί από εμάς έχουμε το προνόμιο να προστατεύσουμε τον εαυτό μας μπαίνοντας σε καραντίνα. Από εσάς δεν το έχει κανείς. Όσοι δουλεύετε σε νοσοκομεία ή υπηρεσίες υγείας, τα “σπάτε”. Να προσέχετε”.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ: