Κοινωνία

Χρώμα στις γειτονιές της Ελλάδας

Οι street artists Same84 και Achilles καθώς και των σπουδαστών της Σχολής Βακαλό με την στήριξη της Trident μεταμόρφωσαν 6 σημεία σε διαφορετικούς δήμους

Ένα πάρκο της Μεταμόρφωσης έγινε μια φωτεινή γωνιά για «διάβασμα», δίνοντας ζωή στην διπλανή παιδική χαρά ενώ στην κεντρική πλατεία του Χαλανδρίου το γκρίζο φόντο απέκτησε νέα πνοή.

Τα πολύχρωμα αερόστατα στα σκαλιά του Χολαργού δίνουν την αίσθηση ταξιδιού στον ουρανό και η εξωτερική περίφραξη του Χατζηκυριάκειου Ιδρύματος γέμισε πολύχρωμες φούσκες, φέρνοντας μια πνοή παιδικότητας στην καθημερινότητά μας. Παράλληλα τα παγκάκια σε κεντρική πλατεία της Καλλιθέας μετατράπηκαν σε αληθινά επιτραπέζια φιδάκια, δίνοντας μια αίσθηση παιδικότητας στην καθημερινότητά μας! Τέλος στα Τρίκαλα ένας ολόκληρος τοίχος έγινε ένα παράθυρο προς μια πιο ευχάριστη πραγματικότητα!

Ποιός κρύβεται πίσω από όλες αυτές τις δράσεις; H Trident η οποία έδωσε «γεύση» στην καθημερινότητα φέρνοντας το χρώμα σε σημεία της πόλης τα οποία μεταμόρφωσε προσφέροντας μια νέα πνοή θετικής διάθεσης και αισθητικής.

Βασικός σύμμαχος για την επιτυχία αυτής της πρωτοβουλίας ήταν το κοινό το οποίο η Trident κάλεσε να συμμετέχει ενεργά μέσω της ανάδειξης των σημείων που χρειάζονται περισσότερο χρώμα. Η ανταπόκριση του κοινού ξεπέρασε κάθε προσδοκία αναδεικνύοντας την ανάγκη για περισσότερο χρώμα στην καθημερινότητα μας!

Ως αποτέλεσμα των προτάσεων του κοινού, 6 σημεία της πόλης σε διαφορετικούς Δήμους έγιναν ο καμβάς των διάσημων street artists Same84 και Achilles καθώς και των σπουδαστών της Σχολής Βακαλό οι οποίοι ανέλαβαν την ευχάριστη πρόκληση να δώσουν περισσότερο χρώμα σε γειτονιές της πόλης και το έφεραν εις πέρας με μεγάλη επιτυχία.
Το χρώμα της Trident έφτασε σε σημεία όπως πλατείες, πεζόδρομοι, πάρκα, δρόμοι, και έδωσε μια ξεχωριστή «γεύση» που στόχο έχει να προσφέρει χαμόγελο και μια αισιόδοξη ματιά στην καθημερινότητα.

Στο tridentdineigefsi.gr καθώς και στη σελίδα της Trident στο Facebook υπάρχουν οι φωτογραφίες των σημείων της πόλης όπως ήταν πριν και όπως αναδείχτηκαν μετά αφού απέκτησαν περισσότερο χρώμα.

Τέλος, το κοινό και οι φίλοι της Trident είχαν την ευκαιρία να διεκδικήσουν μοναδικά δώρα συμμετέχοντας σε τέσσερις κληρώσεις από τις οποίες προέκυψαν 50 νικητές και κέρδισαν προϊόντα τεχνολογίας όπως smartphones, tablets, smartwatches, ακουστικά, ηχεία αλλά και ποδήλατα και ηλεκτρικά πατίνια.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ: